Traducció no oficial gentilesa de Google

Escola Municipal de Música de Martorell > Notícies > Actuacions > Actuacions de Combos de l’EMMM al Daltabaix’23

Actuacions de Combos de l’EMMM al Daltabaix’23

Actuacions de Combos de l’EMMM al Daltabaix’23

El cap de setmana del 6 i 7 de maig es va celebrar el Daltabaix, que ha incorporat la 17a Fira Jove i la 29a Fira Infant, organitzat per la Regidoria de Joventut.  La plaça de les Cultures i el Centre Cultural han acollit tallers, activitats i exposicions, curtmetratges, tallers, música i activitats per als més petits. El principal punt de trobada va ser l’Espai Jove Punt Nord del Centre Cultural i els seus voltants, on els joves i infants van tenir un indret per divertir-se, socialitzar i aprendre.

Pel que fa a la Fira Jove, es va celebrar el dissabte 6 de maig i va comptar amb la mostra d’activitats i tallers de les entitats de Martorell, un taller de Trapezi i activitats de Robòtica i impressió 3D. A més, a l’escenari s’ha fet una Batalla de Galls amb Pugna Battles, una exhibició de tallers de Dansa Urbana i una altra d’Anwar Oriental i Som Bollywood i un concert de Combos EMMM.

Aquests combos que van intervenir són;

Combo JP1 amb Arnau Palau a la bateria, Pere Arús a la guitarra elèctrica i Àlvaro Lois a la veu, acompanyats i dirigits pel mestre Jordi Porcar.  Una altra actuació per part d’Eva Villar a la guitarra espanyola, acompanyada també pel mestre Jordi Porcar al baix elèctric i per últim, el combo “Four Rockers” dirigits pel mestre Marc Castelló amb Victoria Tovar al baix elèctric, Gerard Alonso a la guitarra elèctrica, Albert Mitjans a la bateria i Nicole García a la veu.