Traducció no oficial gentilesa de Google

Escola Municipal de Música de Martorell > Notícies > Campanyes > Música per a Nadons

Música per a Nadons

Música per a Nadons

A partir d’aquest 9 de gener de 2023 s’inicia el període de preinscripció pel taller quadrimestral de Música per a nadons  (de 9 mesos a 3 anys) obert fins el 3 de febrer.  L’activitat comença el 13 de febrer i conclou el 14 de juny i és conduïda per l’Anna Roig. Consisteix en sessions de 45 minuts setmanals  per gaudir de la música en família i compartir recursos que us podran servir per fer música amb els vostres nadons: cançons, jocs de falda, jocs de dits, experimentació amb objectes sonors, audicions, danses, descoberta d’instruments, etc.

Les sessions van dirigides a infants de 9 mesos a 3 anys, dividits en grups per edats i acompanyats per un adult de referència. L’horari serà de 16h a 16:45h, els dilluns, dimarts o dimecres. L’objectiu principal és oferir-vos una bona estona guiada de jocs musicals compartits amb els vostres nadons, per tal d’iniciar-los en la sensibilització musical i, a la vegada, que pugueu obtenir recursos per a vincular-vos musicalment amb els vostres petits a casa en qualsevol moment.

Consta de 14 sessions i amb un preu de 28’69 € tot el taller. Per a formalitzar la preinscripció només cal que ompliu aquest formulari i en breu, ens posarem en contacte amb vosaltres.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres .

CATEGORIES

Notícies Relacionades

  • Preinscripció 23-24

    A partir del dimarts 2 de maig comença el període de Preinscripció 2023-2024, i durant tot el […]

  • Cantata “La Pastoreta Midolà”

    Aquest dissabte 11 de març a les 11h tindrà lloc la Cantata de “La Pastoreta Midolà” a […]