Traducció no oficial gentilesa de Google

Escola Municipal de Música de Martorell > Notícies > Nadons > Setmana de la Lactància · Música per a Nadons

Setmana de la Lactància · Música per a Nadons

Setmana de la Lactància · Música per a Nadons

La Setmana de la Lactància Materna és un esdeveniment organitzat per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) amb l’objectiu de promoure la importància de la lactància materna i brindar informació i suport a les mares i famílies en relació amb aquest tema tan rellevant per a la salut i el benestar dels més petits.

L’objectiu és donar visibilitat a l’alletament matern a través de diferents activitats per promocionar-lo i donar a conèixer els avantatges, tant per a la mare com per al nadó.

 

Aquest any, la Setmana de la Lactància Materna 2023, que inclou totes les poblacions de l’àrea d’influència de l’hospital, ha tingut lloc del 23 al 27 d’octubre. Durant aquesta setmana, s’han dut a terme una sèrie de xerrades i tallers que aborden diversos aspectes relacionats amb la lactància materna. Entre ells, el taller de Música per a nadons’ de 9 a 36 mesos que s’ha dut a terme el 24 octubre, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música de Martorell, a càrrec de la professora Anna Roig, que ha fet gaudir d’una bona estona de música en família i ha compartit recursos que serviran per fer música amb els vostres nadons: cançons, jocs de falda, jocs de dits, danses, experimentació amb objectes sonors i descoberta d’instruments.